Voor wie

AdministratieMet frisse moed begon je als zzp’er. Je weet dat administratie daar een onderdeel van vormt en dus schafte je dat geweldige boekhoudprogramma aan. Het beloofde immers dat boekhouden voortaan ‘een fluitje van een cent’ zou zijn… Of je hebt een administrateur in de arm genomen die je ‘alle zorgen uit handen’ zou nemen.

Helaas, je zit er nog steeds tegenaan te hikken. Zo eenvoudig als dat programma werd voorgesteld is het echt niet. Of de kosten van het administratiekantoor rijzen de pan uit. Je bent eigenlijk veel te veel geld en tijd kwijt aan die vervelende administratieklus.

Weet je waarom? Omdat dat boekhoudprogramma niet op de maat van jouw bedrijf geschreven is. Of omdat je bij het administratiekantoor maar een van de vele klanten bent.

Boekhouden is maatwerk

Boekhouden is niet moeilijk en hoeft ook niet veel tijd te kosten. Als je maar een op maat gesneden oplossing aangereikt krijgt.

En dat is precies wat deze Cursus Boekhouden doet.

Je bespreekt met je privédocent alleen jouw situatie. Hij vertelt je wat er in jouw specifieke geval nodig is. Hij houdt het simpel door uitsluitend noodzakelijke informatie aan te reiken. Plus: je krijgt een gratis Excel-sjabloon, specifiek geprogrammeerd voor jouw bedrijf. Geen overbodige toeters en bellen; alleen functies die je nodig hebt.

beter inzichtDeze cursus is daardoor uiterst efficiënt: met een minimale tijdsinspanning behaal je maximaal gewin. Geen (of minder) kosten voor een aparte boekhouder, geen geld- en tijdverspilling meer aan ingewikkelde programma’s, meer tijd over voor je echte werkzaamheden, je partner, je gezin of andere, leukere bezigheden.

Neem contact op en maak een afspraak voor het persoonlijke, vrijblijvende en gratis intakegesprek.

Je kunt mij ook telefonisch bereiken op 0343-754058 of mobiel op 06-50850589.