Boekhoudcursus

Veel zzp’ers hikken tegen hun administratie aan en verspillen daardoor tijd en geld. Zelfs hele slimme ondernemers lopen vast in hun boekhouding met alle gevolgen van dien. Nergens voor nodig, want de boekhouding van een zzp’er hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Als jij op dit moment te veel tijd en/of geld aan je administratie besteedt, dan is het de hoogste tijd voor deze praktische, op maat gesneden Cursus Boekhouden.

Locatie Cursus BoekhoudenWat houd je tegen? Tijdens het gratis intakegesprek brengen we jouw persoonlijke en bedrijfssituatie in kaart. We bekijken samen welke administratie je zelf kunt doen en wat je (eventueel) kunt uitbesteden. Daarna stellen we de prijs vast voor je privécursus boekhouden. Dat is een vast bedrag, er verandert niets meer aan en je weet precies waar je aan toe bent. Uiteraard is het intakegesprek geheel vrijblijvend. Het staat je volledig vrij om met het aanbod in zee te gaan of niet.

De unieke voordelen van deze Cursus Boekhouden:

  • Je leert alléén wat jij voor jouw situatie nodig hebt.
    Deze maatwerkcursus wordt 1:1 gegeven, dus je hebt een privédocent die zijn aandacht volledig richt op jou en jouw situatie. Je verspilt geen tijd aan voorbeelden waar je niets aan hebt of door vragen van medecursisten die niet op jouw situatie van toepassing zijn.
  • Het cursusgeld is inclusief een boekhoudprogramma op maat.
    Dit Excel-sjabloon wordt volledig geprogrammeerd naar jouw situatie en wensen. Daarin zijn al je administratieve handelingen zo veel mogelijk geautomatiseerd. Overbodige functionaliteiten en handelingen (zoals in een commercieel programma) zitten er niet in.
  • Geen (duur) boekhoudprogramma meer nodig.
    Met het maatsjabloon hoef je niet meer te investeren in een commercieel boekhoudprogramma of te betalen voor een licentie.

Na afloop van de cursus Boekhouden voor zzp’ers ben je in staat om je administratie met een minimale inspanning bij te houden.

Dus ik doe mijn boekhouding voortaan fluitend?

Dat kan ik niet garanderen, maar denk aan het geld en de tijd die je bespaart…
Geld en tijd die je kunt besteden aan de leukere dingen in het leven!

Je hebt de cursus veelal binnen één jaar terugverdiend.

Meer weten over deze individuele Cursus Boekhouden inclusief het boekhoudprogramma toegesneden op jouw situatie? Maak een afspraak voor het gratis intakegesprek met het contactformulier hieronder. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. Je kunt mij ook telefonisch bereiken op 0343-754058 of mobiel op 06-50850589.